Rexy lever videre

Rexy er ikke uddø endnu – Rexy lever videre.

Det må være overskriften for AO Racing, som stiller op i IMSA WeatherTech SportsCar Championship for anden sæson i træk.

Det amerikanske Porsche hold ekspanderer kraftigt til 2024 sæsonen, hvor de skifter op fra GTD til GTD Pro kategorien, udover de stiller op med en LMP2 racer.

Siden Sebring i marts 2023 har deres Porsche 911 GT3 R racer været malet som en grøn dinosaur, som havde nogle gæsteoptrædener i 911 RSR form i FIA WEC, hvor PJ Hyett ligeledes var til start.

Hyett skifter selv op i LMP2 kategorien, hvor han skal dele ORECA 07 Gibson raceren med Paul-Loup Chatin. Her har teamet endnu ikke offentliggjort deres bemaling.

AO Racing #77
Photo: AO Racing

911 raceren i GTD Pro skal køres af Sebastian Priaulx og Laurin Heinrich. Priaulx. De to får Michael Christensen med i forbindelse med Rolex 24 at Daytona, som køres den sidste weekend i januar måned. Heinrich er Porsche junior, og efter flere sæsoner i de forskellige Carrera Cup og Supercup mesterskaberne, er han ny rykket videre mod langdistanceløb. Priaulx er Multimatic fabrikskører, og de leverer støddæmpere til Porsche. Englænderen har kørt både GT3 og GTE versionerne af Porsche, og har været lynende hurtig i begge dele.

Christensen har primært fokus på LMDh programmet i FIA WEC, men kører også udvalgte GT3 løb rundt i verden. Han vandt 24 timers løbet i Daytona i 2017 i GTD kategorien som ekstrakører for Alegra Motorsports, og skal forsøge at gentage det i GTD Pro. Det er ikke bekræftet, om han skal køre flere løb i IMSA i denne sæson, eller om fokus udelukkende bliver rettet mod FIA WEC, samt 24 timers løbet på Spa og Nürburgring.

Rolex 24 at Daytona køres den 27.-28. januar 2024, med testdage weekenden inden.

Relaterede nyheder